Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه موقت ورامین با بیان اینکه به آتش کشیدن مساجد و حسینیه‌ها نشان می‌دهد که فتنه به پایان نرسیده گفت: هزینه گرامیداشت شهدای ۱۰ دی جهت کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه اهدا شد. ۰۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۸ استانها تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ورامین، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن محمودی در خطبه‌های نماز جمعه امروز ورامین با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه معصومه(س) اظهار داشت: آنچه امروز در قم از رونق حوزه علمیه و پیشرفت علوم اسلامی می‌بینیم به برکت وجود حضرت فاطمه معصومه(س) است و عنایات حضرت سبب پیشرفت و پیروزی انقلاب اسلامی ما شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سپس خاطرنشان کرد: در آستانه دهم دی‌ماه و سالروز شهادت تعدادی از فرزندان این مرز و بوم قرار داریم، شهیدانی که در سال 57 در مقابل ظلم و ستم حاکم به پا خاستند و جان خود را در این راه فدا کردند، از اینرو امروز باید قدر این خون‌ها را بدانیم و در راه مبارزه با ظلم و ستم از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم، این انقلاب را با تمام وجود پاسداری کنیم؛ ما امروز در شرایطی قرار داریم که عده‌ای به دنبال تطهیر جنایات شاه ملعون هستند و رسانه‌های غربی و معاند نیز در پی سندسازی و ساخت فیلم‌های غیرواقعی هستند تا به این هدف خود برسند.

امام جمعه موقت ورامین در ادامه با بیان اینکه هزینه گرامیداشت شهدای 10 دی جهت کمک به زلزله‌زدگان اهدا شده تصریح کرد: این شهدا الگو و چراغ هدایت جوانان ما هستند و باید منش و رفتار آنها در جوان امروزی جلوه‌گر باشد، فرهنگ جهاد، اخلاص و فداکاری، صبر و ولایتمداری و دشمن‌شناسی را باید از این اسطوره‌های ایمان بیاموزیم.

محمودی سپس با اشاره به سالروز حماسه 9 دی عنوان کرد: در این روز مردم ورامین در حمایت از ولی فقیه، دین و قرآن کفن پوشیده، به سمت تهران رفتند و افتخار دیگری را برای دیار 15 خرداد رقم زدند، در کنار همه ملت ایران اسلامی فریاد مرگ بر استکبار و مرگ بر منافق را سرداده و فتنه را خاموش کردند، فتنه‌ای که با حمایت زورگویان عالم، آمریکا، اسرائیل و انگلیس شکل گرفته بود و برخی در داخل نقشه‌های شوم آنها را اجرا می‌کردند.

وی با بیان اینکه امروز برخی فتنه‌گران مسئولیت‌های کشوری را به عهده دارند گفت: دشمنان این نظام به فکر راه‌اندازی فتنه‌های جدیدی هستند و افرادی که زمانی در این کشور عهده‌دار مسئولیت بودند امروز در مقابل این نظام ایستاده‌اند، در داخل هم برخی به وظایف خود عمل نمی‌کنند و دانسته و نادانسته در زمین دشمن بازی می‌کنند؛ این کم‌کاری‌ها و کارشکنی‌ها در حوزه اقتصادی سبب نارضایتی عمدی مردم شده است.

امام جمعه موقت ورامین با اشاره به برخی تحرکات و به آتش کشیدن مساجد و تکیه‌ها تصریح کرد: همه اینها نشان می‌دهد که فتنه پیچیده‌تری در پیش داریم، اینها باقی مانده همان افرادی هستند که در فتنه 88 به اموال عمومی آسیب رساندند و مردم و بسیجیان را به شهادت رساندند که امروز هم به دنبال تطهیر خود و رفع حصر از سران فتنه هستند.

محمودی در ادامه اظهار داشت: هرگاه شرایط مناسب باشد دستگاه قضایی کشور به محاکمه سران فتنه می‌پردازد؛ اما وقتی می‌بینیم هنگامی که دستگاه قضا به دنبال محاکه برخی قدرتمندان می‌رود با بست‌نشینی و جار و جنجال از پذیرش حکم سر باز می‌زنند یعنی شرایط پذیرش حکم توسط محاربان وجود ندارد.

انتهای پیام/

R7840/P1486/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۲۳۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه

مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: برنامه‌ریزی شده یک شعبه از داروخانه‌های دولتی در هر شهرستان دایر شود که بیماران خاص مجبور به مراجعه به مرکز استان نباشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، 18 اردیبهشت ماه به عنوان روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نامگذاری شده است و به بیماری‌هایی اطلاق می‌شود که در جامعه عمومیت ندارد و درمان آن به فراهم کردن شرایط ویژه‌ای نیاز دارد زیرا کمیاب بودن داروی بیماران مبتلا به این دسته از بیماری‌ها و پرداخت هزینه‌های بالا سبب می‌شود گاهی این بیماران از درمان منصرف شوند.

از مهم‌ترین ویژگی‌های این بیماری‌ها هزینه‌های سنگین اقتصادی، روانی و اجتماعی است که بر خانواده‌ها، اجتماع و نظام سلامت تحمیل می‌کند که می‌توان با پوشش بیمه‌ای مناسب از سنگینی بار آن کاست.

بهنام روندی مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: از سال‌های دور چهار بیماری خاص اصلی شامل هموفیلی، تالاسمی، دیالیز و ام اس تحت حمایت وزارت بهداشت بوده‌اند اما در سال‌های اخیر این بیماری‌ها به 107 گروه تحت عنوان بیماری‌های صعب‌العلاج و نادر افزایش یافته است.

وی عنوان کرد: تعداد برخی بیماری‌ها همچون هموفیلی و تالاسمی با غربالگری پیش از ازدواج ثابت مانده اما سایر بیماری‌های صعب‌العلاج اکتسابی در حال افزایش هستند و حدود 35 تا 40 هزار نفر بیمار خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان حضور دارند.

روندی با اشاره به اینکه در کشور ما عمده هزینه‌های درمان بیماران خاص با کمک سازمان‌های بیمه گر و وزارت بهداشت رایگان است گفت: بیمارانی که به معاونت درمان مراجعه می‌کنند با ارائه مدارک مثبته بیماری به سازمان‌های بیمه گر پایه معرفی و بعد از تأیید در کمیسیون در سامانه بیمه، کد ملی این افراد نشان دار می‌شود و دفترچه درمانی آن‌ها از حالت عادی به خاص تغییر می‌کند و پوشش بیمه‌ای صد درصدی می‌شوند.

مسئول بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه افزود: از سال 1401 صندوقی برای حمایت از بیماران خاص در سازمان بیمه سلامت تشکیل شد که با بودجه در نظر گرفته شده علاوه بر اینکه هزینه‌های درمانی بیماران رایگان شده، هزینه‌های جانبی بیماران نیز شامل تجهیزات پزشکی و مواد مصرفی غیردارویی با ارئه فاکتورهای معتبر قابل پرداخت است.

وی در پاسخ به انتقادهای موجود در زمینه کمبود داروهای بیماری‌های خاص از جمله انسولین قلمی عنوان کرد: در چند سال اخیر وزارت بهداشت برای هر بیماری یک پروتکل درمانی تعریف کرده و هر بیماری داروهای اصلی مورد نیازی دارد که از طرف شرکت‌های بیمه پوشش داده می‌شوند.

روندی افزود: داروهای تولید داخل مشکلی از نظر دسترسی ندارند اما برخی از داروهای وارداتی که به طور عمده نمونه داخلی هم دارند به دلیل تحریم‌ها گاهی با کمبود مواجه می‌شوند که البته این مشکل نیز مربوط به سراسر کشور است و در هر صورت نمونه داخلی در دسترس بیماران قرار دارد.

وی عنوان کرد: داروخانه بیماری‌های خاص در بیشتر استان‌ها در مرکز استان قرار دارد و داروهای ضروری و اورژانسی در بیمارستان‌ها توزیع می‌شود اما داروهایی که به صورت دوره‌ای و ماهانه و سرپایی تجویز می‌شود تنها در داروخانه‌های دولتی در مرکز استان قرار دارند.

روندی با بیان اینکه غیر از مرکز استان در شهرستان سنقر و کلیایی نیز داروخانه بیماری‌های خاص راه‌اندازی شده است گفت: برنامه ریزی شده یک شعبه از داروخانه‌های دولتی در هر شهرستان دایر شود که بیماران خاص مجبور به مراجعه به مرکز استان نباشند.

مسئول بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در رابطه به نبود بخش دیالیز در شهرستان دالاهو عنوان کرد: بیماری دیالیزی از مشکلات اصلی کشور است و با توجه به افزایش بیماران دیالیزی بخش‌های دیالیز یک بخش ویژه محسوب می‌شود و باید زیرمجموعه‌ای از بیمارستان باشند.

وی گفت: در 14 شهرستان استان که دارای بیمارستان هستند بخش دیالیز نیز فعال است اما بیمارستان دالاهو در حال تکمیل است و به محض تکمیل، بخش دیالیز آن نیز راه اندازی خواهد شد.

تخصیص 74 میلیارد تومان برای بیماران خاص در کرمانشاه

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه 58 درصد از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند اظهار داشت: از این تعداد 900 هزار نفر به صورت رایگان بیمه هستند.

وی عنوان کرد: با توجه به رایگان ‌بودن بیمه برای دهک‌های یک تا پنج، هزینه رایگان این بیماران در مراکز درمانی دولتی و لحاظ تخفیف برای دهک‌های 6 تا 10، بیماران متقاضی مساعدت بیمه‌ای جهت راهنمایی و ارجاع به مراکز درمانی، به بیمه سلامت هدایت می‌شوند.

تحویلیان گفت: با راه‌اندازی صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سازمان بیمه سلامت و افزایش تعداد بیماری‌ها از 5 به 107، پس از نشان‌دار شدن هزینه‌های درمان این بیماران در مراکز دولتی به صورت کامل پرداخت و در سایر موارد در قالب خارج از شمول، پس از طرح در کمیته و تأیید کارگروه استانی، به حساب بیماران واریز می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه افزود: در سال گذشته بیش از 74 میلیارد تومان برای این بیماران هزینه شده  که 57 میلیارد آن به مراکز و مؤسسات درمانی و مابقی در قالب خارج از شمول، به حساب بیماران واریز شده است.

وی بیان کرد: خدمات ناباروری هم در تعهد بیمه سلامت است و در استان دو مرکز بیمارستان معتضدی و جهاد دانشگاهی (رویان) طرف قرارداد هستند.

تحویلیان با بیان اینکه 59 داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفتند گفت: این داروها برای بیماری‌های دیابت، فشار خون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • گرامیداشت روز جهانی هلال احمر و صلیب سرخ با حضور رئیس مجلس
  • جزئیات برنامه‌های گرامیداشت سالروز عملیات بازی‌دراز اعلام شد
  • گرامیداشت اربعین شهادت شهدای کنسولگری ایران در دمشق برگزار شد
  • سردار رادان: زن چادری در ایران پرچم است
  • مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهدای راه قدس
  • آمادگی هلال‌احمر کرمانشاه برای برگزاری یادواره شهدای «بازی‌دراز»
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • پایان ۳۹ سال غربت/ تشییع پیکر معلم شهید در ورامین
  • نخستین یادواره شهدای روحانی شهرستان مُهر برگزار شد